Camera On Cloud använder Samsung X-series kameror

Marknadens bästa prestanda! Ladda ner produktbladBegär kostnadsförslag

Klientprogramvara

Arbeta enkelt med vår klientprogramvara, förutom att använda klientprogrammet för realtidsvideo eller söka inspelat material, kan du direkt via klienten sköta externa applikationer såsom starta dimgenerator för att förhindra pågående intrång eller låta kameran automatiskt låsa dörrarna etc. Vi har även stöd för butiksklient i vår programvara.

Krypterad säkerhet!

Våra tjänster är utvecklade att arbeta i harmoni med dedikerade krypterade servrar som byggs av vår samarbetspartner i england. Företaget som bygger våra lagringsservrar har en lång erfarenhet av lagring av videomaterial.

Inte bara ett kamerasystem!

Vår tjänst Camera On Cloud är utvecklad att fungera mot exempelvis överfallslarm, rörelsedetektorer eller annan typ av externa givare för att uppnå högre säkerhet inom varje område oavsett om det är inomhus eller utomhus som detektering skall utföras.

Larmcentral

Våra kameror pratar direkt mot larmcentralen genom godkänt krypterat protokoll SIA III, utöver att endast larma förser även kamerasystemet larmcentralen med videohändelse på vad som skett när larm löst ut, detta medför inga onödiga utryckningskostnader samt att larmcentralen kan utföra rätt åtgärd. Vi kan även erbjuda ljud in och ut från larmcentralen genom tjänsten.

SSLE (Samsung Super Light Enhancer)

Kamerorna är utrustade med en teknik som hanterar mörkerförhållanden, tekniken ger stora färgbilder i extremt låga ljusförhållanden.

Läs mer

WDR (Wide Dynamic Range)

Genom att minska rörelseoskärpa och ha en bearbetning av tydligare bilder blir resultatet en mycket skarp bild. Kameran arbetar med ett kontrastförhållande på ca 120db, WDR funktioner återger en exakt detalj av bilderna som samtidigt innehåller mycket ljusa och mycket mörka områden.

Läs mer

DEFOG

Kamerorna har en unik funktion (defog). Funktionen används för att förbättra synligheten av kamerans bild i dåliga väderförhållanden såsom smog, dimma eller till och med rök.

Läs mer

BILDSTABILISERING

Kamerorna innehåller en teknologi som förnekar effekterna av att en kamera skakar på grund av hård vind eller en byggnads vibrationer. Funktionen reducerar också kraftigt rörelseoskärpa på rörliga föremål. T ex. om man vill kunna läsa en nummerplåt.

Läs mer

P-IRIS

P-Iris är en funktion som optimerar iris funktion när fler ljusförhållanden förekommer i samma bild. Detta resulterar i bilder med bättre kontrast, skärpa, upplösning och skärpedjup. Funktionen optimerar upplösningen både på centrum och hörnet av bilden.

Läs mer

Ta del av vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev får du senaste nyheter om våra tjänster.

Registrering