Loading. Please wait.

CREASOL SWEDEN AB

Nyhetsblog

flexcam_gw.jpg

12 november, 2020 0

admin

Vår nya gateway för kameraövervakning öppnar nya möjligheter för allas kameraövervakning.

Enheten kan enkelt anslutas av slutanvändare till ledig PoE nätverksport i kamerans nätverk, Flexcam gateway registrerar sig i nätverket och startar alla tjänster själv.
Med Flexcam Gateway behövs inga portar öppnas, allt sker via den inbyggda proxyhanteraren så all trafik sker på den redan öppna internetporten.
Med enheten är det enkelt att ansluta sina kameror mot larmcentral eller få en modern säker lösning med push mot egen mobil.

Med stöd för över 16000 olika kameramodeller hanterar vår gateway 95% av alla dagens monterade kameror, gamla som nya.

Vi är enormt glada att kunna lansera denna enhet, äntligen kan alla säkerhetsbrister som portöppningar medför täppas till utan att tappa funktion eller kvalité på sitt kameraövervakningssystem. Enheten driftövervakar dessutom hela kamerasystemet så man tryggt kan veta att allt fungerar.  // Joakim – Development


9 november, 2020 0

admin

Med vår avancerade detekteringsprincip och analys av händelser kan vi detektera upp till 20km bort från objektet!

Ett kostnadseffektivt och säkert alternativ för att skydda känsliga områden eller skapa virtuella staket runt ett stort område.
Kontakta oss för mer information angående värmekamera och vad vi kan göra för er!

Värmekameran fungerar lika bra oavsett klockslag på dygnet eller väder och vind.

newweb.jpg

8 oktober, 2020 0

admin

Välkommen till vår nya webbsida!

I takt med att våra tjänster uppdaterats har vi skapat en ny informativ webbsida samt tagit bort det gamla nyhetsarkivet.
Vi fortsätter som vanligt med att leda utvecklingen inom smarta kameratjänster, följ oss via sociala medier för senaste information.

id06.jpg

19 mars, 2019 0

admin

Vår kameralösning har nu fullt stöd för ID06, detta innebär att alla med godkänd ID06 passage även kan frånkoppla kamerasystemet.

Migration med andra system är en viktig del i vår utveckling då slutkunden ska slippa ha massa olika system att arbeta i, med vår brygga för att hantera ID06 system förenklas hanteringen av behöriga användare för slutkunden då dessa redan finns i befintlig databas.

//Joakim – Developer

bocken.jpg

3 februari, 2019 0

admin

För andra året i rad ansvarade vi för den tekniska bevakningen av Gävles julbock, precis som föregående år avstyrdes och detekterades samtliga försök till att komma in till området vid bocken.

Vi vill tacka Gävle kommun för förtroendet att skydda denna ikon som är känd världen över! Tillsammans med Avarn Security såg vi till att den fick stå orörd.